Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst.

Solen lyser fram på den rinnande ån.
Sakta vandrar jag fram genom de första höstlöven som fallit.
De sena höstblommorna lyser i stadsparkens rabatter
På de slingrande vägarna går barnen med sina föräldrar.
Så vackert allt kan vara, samtidigt så fult som mörkret i min själ.
De skuggor som vilar där skrämmer mig.




Fri vers av själensfrihet
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-19 15:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycketbfint skrivit
2014-09-21

    ej medlem längre
Så målande fint, med ett gåtfullt slut.
2014-09-20

  Lars Hedlin
Så fint
2014-09-20

  Maiah VIP
Fin text om både fin o fulkänslor
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

själensfrihet
själensfrihet