Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

Vid en hållplats utan tidtabell

var du resande mot mitt hjärta

 

Heligast av allt 

tecknet du inte tydde vilse

 

Men jag var rädd att säga 

att jag behövde dig




Fri vers av Connie
Läst 281 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-09-20 01:09



Bookmark and Share


  menspoeten
Nära, den känns ända in, underbara rader, som skvallrar om starka känslor.
2014-09-30

  ResenärGenomLivet VIP
Det är mänskligt att behöva någon, men kanske svårt att erkänna...fin text...
2014-09-21

  Lehva VIP
Svårt att behöva någon. Tungt att vara ensam.
En sån klok text.
2014-09-21

  Ingrid Trolle
Detta är en fantastisk
utveckling i ditt skrivande.
Så berörande och så
sårbart. Bravo!
2014-09-20

  Palett
Så mycket ligger i din text, sårbarhet, det osagda .....
2014-09-20

  M M Mannheim VIP
Jag behöver i alla fall dig i poesins underbara värld.
2014-09-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Att våga visa sig är bland det svåraste. Enklare att behålla masken på.
2014-09-20

  Lars Hedlin
Att våga vara sårbar....
2014-09-20

    ej medlem längre
Dina ord känns och berörs av dem.
2014-09-20

  Petter Wingren
Skönt öppet tolkningsbart.
2014-09-20

    ej medlem längre
Berörande bra!
2014-09-20

  ULJO
Berörande tecknar du ord i natten, till poetiska bilder på ett mycket skickligt sätt.
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie