Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINGAR I FLADDRANDE FLYKT

I tidig morgonstund
förundrad
står jag

över mig
vingar i fladdrande flykt
flock efter flock

över land och hav
i drift
mot sol och ljus

vingslagens brus
når mig
som skälvande musik




Fri vers av Palett
Läst 317 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-09-20 17:49



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Tänk att jag kan se för min inre syn hur flyttfåglarna drar söderut och även höra deras vingslag. Mycket vackert förmedlat.
2014-09-24

  Lars Hedlin
Jätte bra!
2014-09-23

  ULJO
Briljant skrivet
2014-09-22

  Lehva VIP
Mycket vackert.
2014-09-21

  Kattfot
Så fint diktat! Vingar i fladdrande flykt- vackert och poetiskt.
2014-09-21

  louisegirl
Mycket vackert skrivet, med en smula av vemod
då dom flyr till varmare länder..
2014-09-21

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-09-21

  Bibbi VIP
Tycker om beskrivningen.
2014-09-21

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt att vara med om detta...så fint skrivet...
2014-09-21

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2014-09-20

    ej medlem längre
Vackra är dina vingslag.
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett