Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

Vakna
jag saknar dig så
du flyr allt oftare
till ett land där jag inte har tillträde

Under täcket skakar hela din sköra kropp
sjukdomen är närvarande i ditt hjärta,
och bakom de slutna ögonen

jag vill ju leva med dig
det vet du väl?

jag vill faktiskt leva
med dig

jag vet att du nog aldrig kommer att bli frisk
det måste jag acceptera

men hur kan jag förväntas förstå ett orörligt mörker?

jag har inte sett ditt skratt på så länge nu

vill att du kommer nära igen

minns du inte våra fina stunder,
då vi var hela människor?
då vi var lika förenade med vanandra som alltet

då var sanningen
detta livet är en lögn

Det gör ont att inte se dig
och ont att se att det inte längre är du

kom hem




Fri vers av Vad säger ett namn
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-21 00:22



Bookmark and Share


    westkustens
Berörande och ofattbart sorgligt

2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn