Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd mig

Makten han tar
fastbunden, fängslad
mitt hjärta flyr
sökandes och trevandes
in i hans bortvända blick
se mig
en fånge av er vilja

Jag vandrar över
ett ansikte likt sten
dragen jag målat i färg
är nu samma nyans
det liv som väckte mig
är nu släckt
tänd mig
en låga av er eld

Stillheten runtom oss
ett uppror i fred
skriker, skriker
jag är här
se mig!
tänd mig!
drick mig!
en källa av er kärlek




Fri vers (Fri form) av jagvillkänna
Läst 294 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-21 14:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mäktig, hettande, passionabel
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

jagvillkänna
jagvillkänna