Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig mörkmodig

Jag vill inte vakna ensam
Nynna i mitt öra, vagga mig långsamt
Mumla om moln och minnen i min nacke

Sjung mig till sömns
Täck mig med din musik
Viska noterna i min låt

Söv mig med dina armar runt min midja
Och snussa dig in mitt hår
Smek bort mina blåmärken med dina fingrar

Håll mig i handen när jag möter John Blund
när han strör magi över mina ögonlock
och hypnotiserar mig in i drömmarnas land

Ligg här och var min mänskliga sköld
mot monstren under sängen, i mitt huvud
Var min sängs soldat

Så kan jag drömma om savanner
Savanner där lejon aldrig blir brända av solen
och jag svär på att drömma om dig




Jag vill inte vakna ensam




Fri vers (Fri form) av jagvillkänna
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-04 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvillkänna
jagvillkänna