Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte finnas i självet

Vita väggarna kryper närmare och jag kryper in i dig
Nästlar mig in i dina ådror och snärjer mig runt ditt adamsäpple
Jag kan inte finnas i självet

Dina nerver virkar jag till kärleksmönster
med dina ådror syr jag sömmar runt mina hjärtkammare
Venerna virar jag runt mina fingrar och du blir min marionett

Jag drar dig till min säng om nätterna
Andas in mina drömmar under dina ögonlock
Och tvingar dig till att möta mitt mörker
Du blir en slav åt mardrömmarna

Jag kan inte finnas i självet
Jag kan bara finnas i dig




Fri vers av jagvillkänna
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-12 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvillkänna
jagvillkänna