Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan inte bli hela bara för att vi önskar det

En kärlek passerar ut ur mina vener
mina ögon, mina läppar, mina fingertoppar
Hur många hjärtan har en människa?

Jag har inte nio liv, jag är ett lejon
Och ett lejon lever tills det inte längre
finns något mer blod att spilla

Det känns självklart, stjärnklart, när du kysser mig
Du gör mig mångalen,
stormkysst och jag ylar mot natten



Mtoto, jag behöver frysa själv





Fri vers (Fri form) av jagvillkänna
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-08 20:42



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
rubriken/titeln är så kallad klockren!
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

jagvillkänna
jagvillkänna