Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni lämnar staden men jag vet Jag vet vad vänner är Vänner är de som återvänder.


Jag vill dö med ett glas sangria i min hand

Solen bleker ärren från året
och vindarna blåser bort det mörka från mitt huvud
Kan det inte alltid vara så som det är nu?

Vilka glittrande själar vi är
när vi ligger på gräset hand i hand
och jag sjunger skolavslutningssånger i ditt hår

Allt som hänt, allt som gjorts, allt som sagts
vad spelar det för roll när tyskarna kapitulerade
och vi lever lyckligt i alla våra dagar

Ibland vill jag likna mig själv vid en fjäril
som fastnat med ena vingen i kokongen
Men i sommar ska jag sträcka ut mina vingar

och flyga hem.




Fri vers (Fri form) av jagvillkänna
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-11 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvillkänna
jagvillkänna