Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är min vän

Jag kommer inte ihåg första gången jag träffade döden

Han sitter där runt toastolen
och håller mitt hår när jag kastar ut dagens aska

Han smeker mina händer
när de river längs mina alldeles för stora lår

Han putsar spegeln i badrummet
när jag spottar på mig själv i avsky

Han vaggar mig om nätterna
när mardrömmarna sätter mitt huvud i brand

Han kysser min mun
när jag spyr svordomar om att jag aldrig räcker

Jag kommer inte ihåg första gången jag träffade döden,
men jag hoppas att jag minns sista.




Fri vers av jagvillkänna
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-11 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvillkänna
jagvillkänna