Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ty

förgiftad av din andedräkt
en rökridå
svart och vitt blir grått
ty mina tankar är fläckade av dimman

rysningar av din beröring
lever i eufori
världens färger blir starkare
ty min kropp värker av längtan

sjuk av din hetsiga kärlek
värkande pulsering
hallucinationer i alla skiftningar
ty mitt hjärta är tungt att bära




Fri vers (Fri form) av jagvillkänna
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-21 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvillkänna
jagvillkänna