Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår du vad jag menar?

Jag gjorde något med din själ
klor som klöser men aldrig finns där
går nog hellre än att se dig sårad

Tystnad på kvällen när jag kvävs
dör men återuppstår imorgon
jag vet inte hur det går till

Du behövde något som bedövade
dränkte dig i famnen alldeles för snabbt
vi pratade varje natt tills förra veckan

Oförstörbar kommer du tillbaka
kattögon som lyser i mörkret likt en reflex
springer därifrån så fort du ser


Förstår du vad jag menar?




Fri vers av minblekakind VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-21 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP