Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Jag önskar någon kunde
ge mig en len katt att klappa
en grön äng att gråta på
en vis man att leda mig vägen
bort från helvetet till himlen
till ett paradis med klämtande piano
i bakgrunden, en violin eller två
en o-ande barnkör i en kyrka
långt in i dina glittriga
genomträngande ögon
jag önskar någon kunde
kurera mig mot kylan
hålla om min kalla kind
och vagga mig till sömns
som i min barndom
med min mammas svala visor




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-22 21:42



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
"I've been waiting for a guide to come and take me by the hand..."

Varje årstid tjänar sitt syfte, och för den som överlever vintern kommer våren.
2023-10-23

  SatansSon VIP
hoppas nåt av dina önskemål blir uppfyllt.
2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP