Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntrum

Så väntar jag
som i ett tomrum
på känslan som
så självklar för mig
inte finns hos dig
denna ständiga törst
som river och frustar
bevittnar dina floder
hur de grenar sig
i min motsatta riktning
strävandes mot något annat
när allt jag vill ha är dig
när ett år blivit fem år
i snart fem år
har jag varit din
och ack vad jag väntat
ett hål i mitt bröst
där något saknas
så letar vi tillsammans
jag söker desperat
längtar, springer, ber dig
fingertoppskänsla
du försöker
rita ord i luften
göra hjärtan med fingret
på immiga rutor
du ser igenom mig
ser inte att jag väntar
såras när du inte hör mig
och inte förstår
eller säger det jag vill höra
gör saker svårare
än vad dem är
och jag är en ensam tjej
som vill att du ska älska mig
hur kan man vara ensam
när jag inte varit själv
på fem år




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-15 21:45



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
flicka lilla, du är bestämd som medborgare i himmelen.
2024-05-18

    Jim Friberg VIP
Och hur ensam man än är så är det likväl den man är ensam för som får världens snurrande att starta och fortsätta.
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP