Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt regn

Dröm om mig nu
du
hur jag smälter i din famn
hur färger blir till
mönster, ljud, långsamt
på ett dansgolv med
musik vi aldrig skulle lyssna på
som flyter ihop och blir till
vattendroppar på din skjorta
som i en annan scen:
i ett Helsingforsregn
under din jacka
trevande, längtande lust
små omfamningar
i min midja som nu har
minnesbilden kvar
...


Jag tittar på telefonen
varje gång den lyser upp
och jag hoppas att det är du




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-17 21:14



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du är tillbaka. skönt att läsa dig igen.
2024-03-18
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP