Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dag

Hej min sol
min lilla dröm
den glittriga önskan
som inte kvävdes till döds
som inte dansade iväg
mina mål och min lycka
över en stjärnhimmel
så klar
och jag är glad
för idag har mina drömmar
gått i uppfyllelse




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-07 21:24



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
vad hände? det låter som om du fått fart här är jag uppe och ugglar. önskar jag klarade somna.
2024-02-07
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP