Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikt

Att se dig nu
i din blomstrande storhet, färdig
är det vackraste i livet
som att bevittna en mytologi
att få se dig i ditt välde
få tillåtelse att spegla mig i din sol
och vaka över dig
skänka dig alla mina tankar
och att älska dig,
tills hjärtat ekar tomt
tills bergen vittrar sönder
tills alla regn
samlats ihop till ett enda regn
och dränker oss alla

Och fyra år fick du att passera
som en enda, lite längre, sovmorgon
och min förälskelse varar
den är bottenlös, evig
den är du,
mitt liv, min dröm, min verklighet
min kärlek

Och även i blixtrande oväder
står jag vid din sida
din älskade,
Moa




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-13 20:34



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bravo, moa!
2023-09-13
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP