Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invaggad

 

Då tiden var deras
snuddade hans röst
     mjukt lämnades ett
     litet avtryck i det inre

önskade att få spela in
rösten på band
     läsa en saga högt
     att lyssna på ibland

men tidens mästare lärde
henne att

ord som smeker följsamt
medans handlingar
grävde deras gravar

inte alls var att lyssna på




Fri vers av Octavia
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-07 11:49



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
denne text, tåls att läsas om och om igen, och begrundas över orden.
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia