Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarhet

Som en stjärnlös vintergata,

speglas jag, otillräcklig.

Som en hand utan fingrar,

saknas jag, trasig, bräcklig.

Som en bris utan värme,

kärlek eller doft.

Som den gråaste idissling,

tuggas hoppfullhet till stoft.

Som vansinnets dissonans,

ekar hjärtslagen i kör.

Som ett ögonblick av klarhet,

innan jordelivet dör.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-22 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M