Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan förväntan

jag förväntar mig inget av dig
inte av någon annan heller
av samma skäl som jorden snurrar fritt
och vågen slår mot enslig strand
klarar jag mig själv
min solglänta står orörd
och aftonstjärnan har slocknat




Fri vers av Myself
Läst 339 gånger
Publicerad 2004-08-31 09:38



Bookmark and Share


  Martin VIP
...som frammanar många känslor. Både positiva och negativa. Bra!
2004-08-31

    Göte Holmlund
fint att inte förvänta sig ngt...så mkt gladare man blir när man får
2004-08-31

  Rachel Roth
är denna enkla dikt....om frihet
2004-08-31

    Jolli
som jag känner igen, inte hos mig själv, men hos endel jag känner. Jag gillar den här dikten!
2004-08-31

  Cattis Rönn
vara trygg i sig själv är viktigt....det tycker jag mig läsa i denna...Bra skrivet!
2004-08-31

  JMR
tyckte om den känsla som dina ord framkallade hos mig.
2004-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself