Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemlighet jag vet

Jag önskar att
mina tankar skulle höras
en megafon mot ditt öra
om jag viskar
en annan frekvens
jag lovar
dessa ord
känns
det finns där bakom alla begär
det är egentligen redan sagda
men de börjar att vackla
om du frågar kanske du kan få ett svar
orden finns här
finns kvar


jag kan inte leva för att bara behaga
jag kan inte leva era dagar




Fri vers av Prue86
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-23 21:40



Bookmark and Share


  Undine
Våga säga det du vill....en megafon mot ditt öra...så starkt.
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86