Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Realtidsnostalgikern


I sinom tid
Kanske baklänges
Jag bestämmer faktiskt
Just nu

Rätt att leva
Eftersom jag blev född
Dåförtiden och
Just nu

Tag plats
Tar plats
Lever plats
Här och nu

Beundras
Förundras
Över och precist
Här och nu

Andas
Pulserar
Skrattar
I realtid

Njuter
Älskar
Echaufferas
I realtid

Tänk att
Nutid
Redan är dåtid

I denna sekund
Lämnar vi hela tiden
Nuet
Bakom oss

Vad är då
"Här och nu"
Egentligen?

Någon som vet?







Fri vers (Fri form) av Glitr
Läst 477 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-23 22:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra!
2014-10-21

  Anders Håkansson
hmm... en klurig fråga, Där och då, har vi också varit. Här och nu
är nog bättre men det förefall vara ett flyktigt tillstånd
2014-09-25

  Lars Hedlin
Ja stunden ögonblicket Nuet är det enda som vi vet..
2014-09-24

    ej medlem längre
Bra Glitr!
2014-09-24

  Connie
Intressanta funderingar. Det finns bara en sak vi kan vara säker på, detta ögonblicket, nuet. Det förra är borta för alltid. Nästa har ännu inte kommit.
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr