Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har du gått å blivit vuxen?

Har du gått å blivit vuxen?
ni ringer mig och frågar om vi ska ut ikväll, jag som alltid va med på allt.
Men när jag svarar att jag inte orkar, för trött, jobbat 17 dar å 17 timmar i sträck.
Då tar ni det som en självklarhet att jag har blivit vuxen.
Är man vuxen när man är helt slut, när ens högsta önskan är att vara ledig en dag?
Jag skulle gjort som mina kompisar och flyttat hem till mamma.
Nån som tvättar,diskar, betalar räkningar och tar hand om en, det vore livet!

Tror jag tar ledigt den 25 dagen, samlar alla täcken och kuddar å bygger mig ett kuddfort som man gjorde när man var liten.
Sen ska jag stänga in mig i mitt fort, ingen får va med, så ska jag drömma mig tillbaka till min borttappade barndom.

Att vara vuxen är tröttsamt




Fri vers (Fri form) av westkustens
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-23 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

westkustens