Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur blir man av med henne?



söndag.....tvättdag

men idag är känslan annorlunda

tvättar inte bara kläder o handdukar

inte bara sängkläder heller



idag tar jag även täckena

kuddarna o bäddmadrasserna

ALLT måste renas

från minnena av henne...




Fri vers av klaathu
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-04-02 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klaathu
klaathu

Mina favoriter
Stranden