Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prag, London, Sverige och Australien. Kärlek kan visst besegras av distans.


Att få höra din röst igen

"Lova att inte bli kär" sa min mor när jag åkte till London bara för att få se dig igen.

"Jag är inte så dum att jag förälskar mig i någon från andra sidan jorden" svarade jag självsäkert.

Ändå sitter jag här och känner mig ofullständig när jag trots all modern teknologi inte ens kan få ett enda sms.




Fri vers av Inteheltmed
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-24 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed