Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om gud

varje människa som förtrycker en annan
varje människa som pissar på en lidande
varje människa utan medlidande
varje liberal, fascist och konservativ,

de är inte skapta i gudsbild
de är en nidbild,
ett bespottat kalkporträtt
det enda som väntar dem är skärselden
varje brott betalat
fast tusenfalt
och sedan:




Fri vers av vove
Läst 153 gånger
Publicerad 2014-09-25 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vove
vove