Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hvilar vid denna källa.

Hvilar vid denna källa
Smeker stillsamt hans arm

Andas hans kropp
Där, vid tinningen

Smeker försiktigt håret
Drar läpparna över stubben

Vandrar med fingret längs nyckelbenet
Flyttar kanten på hans t-shirt

Sakta, eftertänksamt
Lite modigt ändå

Vill
Inte vill

Bryta hans sömniga stund
Varvar sakta ner och

Hvila vid denna källa
Känner hjärtat slå.




Fri vers (Fri form) av Glitr
Läst 323 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-09-25 23:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Väldigt fint.
2014-10-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt närhetsskön skapelse
2014-10-07

  Carl Mikael Fäldt
Detta är en text i min smak!

Symbolrik och mycket vacker.

Tack!

2014-09-29

  Lars Hedlin
Underbart ömt varmt och sinnligt :)
2014-09-26

    ej medlem längre
Låter härligt.
2014-09-26

  Tobias Haglund
Ömsint och vackert!
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr