Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den eventuella skaparens missnöje


ni är ingenting,
sa gud och tittade på sitt verk,
eller ännu värre -
ni är krig och förstörelse
ni är ondska

jag är besviken




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-26 17:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
män har styrt minst de senaste tiotusen åren, och då har det varit så, krig, förstörelse, korruption, våld, miljöfördärving, förtryck, ondska m.m.

kvinnan bör få inneha total makt, så får vi se, hur paradiset skapas.

2014-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Korrekt analys.
Och det är Han.
Men Han har också i Sin nåd berett en frälsning för den som vill.
Det går att upprätta gemenskap med Jesus på blodets och försoningens grund.
Denna försoning är vår enda räddning.
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP