Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att krossa ett hjärta

Jag vet att jag gjorde dig besviken.
Att du är ledsen för att du trodde på
varenda vackert ord jag sa.

Om dig, om hur unik du är,
hur lycklig du gjorde mig,
och hur vacker våran framtid var.

Hur allting skulle ordna sig,
att alla andra skulle vara släkt
medan vi skulle bli en familj.

Inget var en lögn,
inget jag sa om dig,
du är precis lika trasigt vacker
som jag beskrev dig den där tiden
då inget annat i hela min värld
existerade förutom just du.

Men hur ska jag kunna vara ett vi,
innan jag vet vem jag är?




Fri vers av Inteheltmed
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-26 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed