Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta tillbaka

Jag kommer aldrig glömma första gången jag log,
första gången efter att det hände,
då jag helt otvingat log,
utan att något speciellt hade hänt.

Ändå kände jag där, i bilen,
att jag hade anledning nog att le.
Alldeles för mig själv, i min nya bil,
på väg till någonstans jag inte minns.

Men jag minns, att det var första gången jag log.
Och jag minns tårarna som rann ner för mina kinder
För just med det leendet så var jag närmare
att lämna dig och hitta mig själv igen.




Fri vers av Inteheltmed
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-27 00:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed