Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna. Eller gå.


I parken vi smög
där ingen såg oss
bland skuggorna

I djupet av dalen
går en vacker väg
Det är en måne
i min själ
Den brinner som en lykta
i mitt hjärta

Du är inte ensam
när du är hos mig
jag skänker dig nåt sällsynt
jag ger dig min natt, min dag
Du kysser min värld
som ingen förut

Ett paradis utan dörr
utan lås, utan gräns
Jag ville gå
från denna overklighet

I nästa ögonblick
stannade du hos mig




Fri vers av Gigi
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-27 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi