Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


Du föredrog starka feminister, sa du

samtidigt

som du fäste hundkopplet

runt min hals




Övriga genrer (Satir) av L.byström
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-27 22:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i beröring!
2014-09-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
han satte det fel, runt hans skulle det va, ett med elstötar.
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström