Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

365. Samma öga




Jag står vid vägkanten och ser
Nu finns ingenting annat
än jag och denna höstmorgon
Allt böljar inom mig
från kyla till värme
från sorg till glädje

Liksom en mor
har Gud små märken i själen
mjuka fingeravtryck
av små barnahänder
I kärlek är Guds öga och mitt öga
samma öga

Alla Guds löften
har fått sitt ja i Kristus
Den Helige Ande
är vår hjälpare
för att också vi
skall bli helgade
genom sanningen




Fri vers av Maria T
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-28 10:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet, skönt att veta!
2014-11-26

  KristinaE
Änglar kommer in och bär orden, du skriver höstens och kärlekens ord. Vad är...vila...
2014-10-05

  KristinaE
Änglar kommer in och bär orden, du skriver höstens och kärlekens ord. Vad är...vila...
2014-10-05

  Bibbi VIP
Gillar.
2014-10-01

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-10-01

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2014-10-01

  walborg
Innerligt tack - särskilt bilderna i andra versen berör mig starkt
2014-09-28

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att veta...fint skrivet...
2014-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Joh 17:17
Ps 119:160
1 Tess 5:23

En Gud i tre manifestationer (inte personer!)

Även om en mor skulle överge sitt barn så gör inte Gud det.
2014-09-28

    ej medlem längre
Så har visheten talat å må så erövra våra själar å tala om glädjen!
2014-09-28

    ej medlem längre
Fin och fridfull text!
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T