Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dionysos äpple

I mogenhets höst
dignar aplarna
för älgarnas berusning
och för din lust
att möta Dionysos


Mitt bland Ingrid Marie
den gula Richard
Sävstaholm
och Risäter

hänger frukten
som Eva ratade


Frukt

Och fruktan


Kunskapen dold
i världens trädgårdsdjungler

skönheten
som blir sann

för dig som ser
varthän solstrålen pekar
i trädens åldrade lövvalv

när höstens
mörker
faller




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-28 13:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Verkligen skönt att 'se' och läsa

2014-09-29

    ej medlem längre
Oj vad bra Peter!
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP