Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8/8 x 3


S(k)engraviditet - en drömraga

 

Fastställde graviditeten

rena rama verkligheten

märkligaste särskildheten

 

Barnmorskan var rutinerad 

fastän lite konsternerad

jag var ju steriliserad

 

Ändå var det nåt som hände

både jag och morskan kände

barnet sparkade och vände

 

Fast jag tagit någon bläcka

tycktes magen ändå räcka

till ett barn om någon vecka

 

Visade en bonde magen

men han var i målartagen

ville inte tro på lagen

 

Han var mitt i penseldansen

bruna, röda, blå nyanser

nya färger, nya chanser

 

Jag fick gå till min väninna

en sån snäll och vänlig kvinna

trodde att jag skulle hinna

 

 

 




Bunden vers av Nanna X
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-29 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X