Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tomrummet

Vi möttes
i tomrummet

stjärnorna gav
oss värme och glans

vi gav universum
liv




Fri vers av Bengt VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-29 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP