Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=xIkUiD8N81


september love

 

a pledge to meet in September?

 

äsch Pledge är ju bara en möbelpolish

som även funkar till gitarrer och fioler

september är slut i morgon

och låten är ju outhärdligt smörig

 

men i alla fall




Fri vers (Prosapoesi) av Nanna X
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-30 12:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Rolig infallsvinkel med en ton vemod långt där bakom.
tycker om slutraden.Den är dubbeltydlig.
2014-09-30

    nånja
:)
2014-09-30

  Nanna X
obs: länken funkar bara varannan gång, Brian Hylands video med Sealed with a kiss har av någon märklig anledning samma adress som en holländsk sida om organdonation... cyberspace is a strange place...
2014-09-30

  Stefan Albrektsson
Ha, ha, ha!! Slakt på smörlåt. Gillas!
2014-09-30

  Nanna X
Sealed with a kiss - länk i ingressen.
2014-09-30

  Rochester
Vilken låt?
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X