Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivmärken och ljudet av åska

Du sa hej som om vi aldrig setts förut
men snart klättrar fingrarna upp för min rygg
bryter det obrutna och smeker mitt skulderblad
utanför slår blixtarna och vi räknar ner
efter varje kyss och varje dröm finns du
när du andas mot min nacke finner jag ro
och till slut låter allting mer och mer som himlen

För ett ögonblick är världen vår
eller är det bara för natten
vi hade visst setts förut men vi låtsas
du ligger mot min axel och snurrar min jord
dina ögonlock skymmer en grön färgpalett
vem bryr sig när natten varar i femhundra år




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-30 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP