Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höger och vänster snurrar kors och tvärs

Omstart i politiken

Vad gör vi
gamla uvar nu då?

När inte begreppen höger och vänster
inte längre existerar?

När begreppet borgerlig är borta?

När begreppet kommunist är ett minne blott?

När fackföreningar förlorat reellt inflytande?

Vad gör vi nu när agendan
är en helt annan?

Vad gör vi nu när morgondag
ligger okänd och skvalpar?







Övriga genrer (Brandfackla) av Jack E. Gladh
Läst 106 gånger
Publicerad 2012-12-09 11:42

Inte så fel tänkt.
Se hur det kompromissas och har sig.
Det går inte att gruppa folk
som vi gjort och fortfarande gör.
Vi är alla en blandning av allt,
och tur är väl det?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jack E. Gladh VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-30 22:40



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Det står mycket tydligt angivet.

2014-10-19

  Night Soul Woman
Hm vem skrev sin åsikt? Fick du tillåtelse(från den som skrev den) att publicera/tillägga kommentaren i din text? Det borde stå tydligt;) det är vad jag tycker:)
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST