Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valpens pinne

valpens pinne är det bästa,
och en sol
över gräset

drar ut dagen, sträcker
våra fingrar vidare
på en regnig ruta i maj

till en kväll och
ett rus,
en ångest att vara

vår egen,
som raukar

där
tidslösa kartor ritar
förnuftet,
i gränserna

i ett stilla hus


och valpen
finns där
nu




Prosa av Shush
Läst 247 gånger
Publicerad 2014-10-01 02:32



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
fin!
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Shush