Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slut på ord

husets eld är blytung,
en torr mardröm
som sorterar oss

bort

och medan vi dör
värker köttet
som rost

medvetet

i en natt är allt svart,
fastän vi ser
berusningen i oss
rinna ut

och ett minnesslut ...




Prosa av Shush
Läst 343 gånger
Publicerad 2014-10-01 02:34



Bookmark and Share


  danne //
gillar denna rå skrivna text
2019-07-22

    samole
Du har träffande formuleringar, om sånt som språket måste tänjas för att det ska komma i närheten.

sorterar oss
rost
2016-08-06

    ej medlem längre
Som rost. Som rost! Underbart
2015-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Shush