Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots att hon är inspiration till vartenda vackert ord jag någonsin skrivit, får hon här en egen dikt, min älskling!


Till Min Älskling

Dalarnas inre skönhet vi upptäcker
Små bygder står som öar i barrskog
Fredriksbergssjöns enslighet utsträcker
En stilla promenad efter middag på krog

Sjön skvalpar, varsamt utan att störa
Den hälsar sin ljuvlighet med vågor
Fumlande och leende i en röra
Men vad kan man vänta när ett hjärta står i lågor

Vassen vajar, tät skog i bakgrunden
Vågorna blänker vackert och taktfast
Vi tar en fin bild, förevigar stunden
I denna bild av skönhet, är det du som är vackrast!

I bilden kommer jag alltid att le
Men det är ju klart att jag ler, förstås
Du, sjön, vi, Dalarna, solen och se
att när jag är med dig, skiner solen alltid på oss




Bunden vers (Rim) av Tobias Haglund
Läst 885 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-10-01 05:14



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket fin hyllning!
2014-10-13

  Ljusletaren
Fina ord hon får din älskling!
Njut och njut igen/kram
2014-10-07

  Connie
Ljuvlig vacker hyllning till kärleken och till naturen!
2014-10-02

    Erika H
Härligt!
Ni ser så himla goa ut tillsammans att jag bara ler stort här bakom skärmen.
Lycka är att ha en alldeles egen inspirationskälla att mysa med.
Ingen textkommentar denna gång :-)
2014-10-01

    nånja
"I denna bild av skönhet, är det du som är vackrast!"

:) :) :) :) :)
2014-10-01

    AgnesKenshin
:)
2014-10-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin hyllning till kärleken och naturen i vackra bilder!
2014-10-01

    Nafisa
Mycket fin text. Du fångar både naturen kring dig och de vackra känslorna
2014-10-01

  WyS VIP
Vilka vackra bilder du målar ....ljust och kärleksfullt!
2014-10-01

  Teresia Ridell
Varmt, levande och vackert !
2014-10-01

  Angel of love
Vilken vacker och öm hyllning till din kärlek.
Den är hon värd.
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Haglund
Tobias Haglund