Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solrosblå

Rispande och traskande över en äng av oro
Du sår små solrosfrön i fåror av tidigare ångest
Inga rosor växer på döda åkrar, men i min grotta
vrider sig rosor mot den sol som är du
Du målar blå över min svarta

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Tobias Haglund
Läst 489 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-25 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra här Tobias..
2015-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärleksförklaring!
2015-01-25

    ej medlem längre
Snyggt!
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Haglund
Tobias Haglund