Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan Du Sover

Filten, soffan och mattan
lampan står tänd och jag skriver dig
dessa ord

Vilket mörker där ute. Vilka vindar!
Inga stjärnor lyser, inga vita månar
bara brinnande solar och skyar

Här ligger du, i sömn
Alla drömmar som flimrar därinne
Mungipan rycker till, ler och försvinner

Jag står bevakande och tänker
ser dig och känner en brand
Inte jag, utan flamman tar beslutet

att ingen nånsin ångrat
en klapp genom
sin älskades hår




Fri vers (Fri form) av Tobias Haglund
Läst 474 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-15 03:46



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så vacker och känslofylld text om sin käresta som slumrar!!
2016-03-17

    ej medlem längre
Vackert och ömsint...
2015-11-21

  Amari
Mycket kärlek i den handen.
Mycket vacker text!
2015-11-20

    Dan Myrbeck
Fin
2015-11-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina kärleksfulla ord i mörkrets tid.
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Haglund
Tobias Haglund