Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppläst av mig.


Naturens Storm

Det dundrar och forsar

Himmelrikets alla åskgudar stampar sitt hårdaste

Änglarna brister ut i syndagråt

Och under ett träd står jag

Och ber

Snälla sluta




Fri vers av Tobias Haglund
Läst 589 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-22 03:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra i inlevelse!
2014-10-23

  Shqiptar
Gillar kontrasten mellan naturens råa styrka och diktjagets ömkliga litenhet. Komplimanger!
2014-10-22

    Dan Myrbeck
Hellre ditt ordregn!
2014-10-22

  WyS VIP
Bravo, fint uppläst!
2014-10-22

    ej medlem längre
Bravo igen..
2014-10-22

  louisegirl
Så fint förmedlat!
2014-10-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Du beskriver rädsla väldigt fint.
2014-10-22

  Angel of love
Så drygt att det inte går att lyssna från iPhone :/ men texten är helt suverän.
2014-10-22

  Connie
Du kan konsten att framföra texterna muntligt också! Så galet bra! Estradpoesi skulle verkligen passa dig.
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Haglund
Tobias Haglund