Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Träd i Skogen

Makligt brakar ett träd itu
Olustigt och ensamt
Vinden som rörde en gren förstörde en klen, gammal
En pust som knappt berör en lock, hur han föll
Det äldsta levande
Förminskad, förlöjligad
Till en skälvande pelare
Brusten bark blir sprödare
Flisor, torra barrstrån, blåser bort, ifrån
En urholkad stams sista pust




Fri vers (Fri form) av Tobias Haglund
Läst 747 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-13 06:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt..
2015-07-27

  lila fjäderblomman VIP
Fantastisk!
2015-02-15

  Palett
Djup fin texut
2015-02-15

  Maria T
En dikt om förgänglighet
2015-02-15

    Marelia
Men du måste nog vara en av de skickligaste poeterna här. Tror inte du förstår hur fantastiskt duktig du är, blir nästan stum.
2015-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Haglund
Tobias Haglund