Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


i kollektiva världen (utopi)

 

det var inte bara gräsmattorna som var kollektiva. det var tänkandet också. om man till exempel skapade en momentan text i en teaterimprovisation skrevs den automatiskt ner på den kollektiva skrivplattan. sedan var det bara att gå in och ändra i persongalleriet och replikerna, och invänta eventuella kommentarer. i brist på skrividéer kunde man alltid klippa en gräsmatta och lägga en halvskalad banan mitt på, så hade man skapat en installation. 




Prosa av Nanna X
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-01 08:37



Bookmark and Share


    med viss svårighet!
:-)
det blir så konkret absurt. och bra
2014-10-03

  TrollTörnTrappan VIP
Innebar skrivplattan att alla kunde kolla omedelbart? alltså även innan redigering? Skrämmande automatik tycks det mig...
2014-10-03

  Ingela Svenson VIP
Haha, banan på gräsmattan, vilket fynd!
2014-10-02

    nånja
Mjuk kluriklurig powerpunch!
2014-10-01

  Anya VIP
Jaa si....dessa installationer. Tror detta hade blivit en bra. I like it!
2014-10-01

    ej medlem längre
Spännande text!
2014-10-01

    ej medlem längre
intressant dröm. påminner lite om linn hansén i stilen. trevligt. jag gillar kollektivt skapande, gärna utan utsedd ledare.
2014-10-01

  Stefan Albrektsson
Jag läser den som högaktuell med tanke på förändringstankarna på sidan. Spännande text/dröm.
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X