Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som söker skola finna en skatt


En förtjusande vacker kista full med glädje och skratt

som förlänger livet

En kista full med lycka att ta med sig hem helt givet

En magisk liten kista i all sin prakt

Vad kul

Men den som inte söker någonting kommer inte heller

att finna ett skvatt

Så för den personen ser det lite mörkare ut helt svart...

Ken Cassel
1/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-01 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel