Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På konsert

Pojkar och flickor i uppslitna kläder
Det är konsert i den röda ladan
Glada bohemer och rockers i läder
Bak på väggen hänger svarta lakan

Rockers som skakar på huvet till trummor
och ett fyllo klarar inte dansen
Ljud ekar ut över klagande gummor
som inte är de största fansen

Sen blir det lugna akustiska toner
och publiken sitter ner och myser
Kyssar och kramar, akustiska toner
till ett ensamt litet ljus som lyser

Lampan går på och det stundas att stänga
Sista kyssen, sista hårda kramen
Glada bohemer som visslar en dänga
medan rockers kysser sista damen




Fri vers av Blake
Läst 946 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-04-03 12:56



Bookmark and Share


  Julia B
Tror nästan att jag kan säga att för mig är du den som skriver bäst av alla jag läst på poeter.
2006-04-16

  Daniel_78 VIP
förövrigt har man ju varit på tullakrok, 02 tror jag det var..såg att du spelat där?
2006-04-13

  Daniel_78 VIP
'medan rockers kysser sista damen' - det gillar jag speciellt ;P
2006-04-13

    NoMi F
Mycket bra skrivet, kan riktigt höra
musiken till denna
Romantiskt, nostalgiskt fint
rimmat
Som Dan skriver ledigt och fint
2006-04-04

  DanSan
Mycket bra tänker både på ladan i Hultsfred
och röda kvarn . . . känner vibrationerna och
trängseln men associerar men Thåström här
egna tankar . . . Skönt och ledigt skriven!!!
2006-04-03

  raphaela
Av någon anledning tänker jag på teaterladan i Hultsfred. Rimmad och allt, kapitualtion..
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake