Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
6/8


Tält och plastbröst - en drömraga

 

Efter min campingtur

hade jag skaplig tur

mor kom och hämtade

tältet och skämtade

hon var så pigg och glad

kom från en maskerad

klädd i en ljuvlig särk

den var ett underverk

plastbrösten utanpå

för folk att titta på

antik och helt modern

kunde jag låna sen?

om mina bröst fick plats

sa lilla mor och brast

ut i ett härligt skratt

själv var jag ganska matt

 

 




Bunden vers av Nanna X
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-02 09:04



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Skönt skratt! Även fast det kan kännas tröttande att klämma in sig i ett tält en god stund...
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X